Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Afbeeldingen van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 0:13 CategorieAndroid

Er zijn afbeeldingen gelekt van een nieuwe Samsung-tablet die tot nu toe niet is aangekondigd: de Galaxy Tab A 10.1 voor dit of volgend jaar. Het grote verschil tussen deze en de andere Tab A van dit jaar is de meegeleverde stylus, zoals het er nu naar uitziet.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 met meegeleverde S Pen

Alhoewel Samsung dit jaar nog een Galaxy Tab A heeft uitgebracht, lijkt het erop dat het bedrijf binnenkort een nieuwe variant van het apparaat wil lanceren. Ditmaal met een meegeleverde S Pen, die je in de tablet kunt klikken. Samsung heeft de tablet officieel nog niet aangekondigd, maar er zijn al wel afbeeldingen van het apparaat gelekt. Het lijkt er dus op dat de Tab A binnenkort wordt aangekondigd, alleen weten we op moment van schrijven nog niet wanneer. Tijdens de IFA-presentatie in Berlijn is in elk geval niets aangekondigd.

Over deze Samsung Galaxy Tab wordt gezegd dat die enorm veel op die andere Tab A moet gaan lijken. Het scherm is in elk geval even groot: 10,1-inch. Onder de motorkap zit mogelijk een octacore Exynos 78780-chipset, geklokt 1,6GHz, met 2GB en 16GB aan interne opslagruimte. Die opslagruimte is uit te breiden met een micro-sd-kaart, als we de geruchten mogen geloven. Verder is er een accu van 7300mAh aanwezig. Onthoud wel: deze informatie is gebaseerd op geruchten en is dus nog niet bevestigd door de fabrikant.

samsung-galaxy-tab-a-10-1-lek-2

samsung-galaxy-tab-a-10-1-lek-4

samsung-galaxy-tab-a-10-1-lek-5

samsung-galaxy-tab-a-10-1-lek-3

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.