Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘AirPods van Apple voor iPhone 7 Plus krijgen eigen bluetooth-chip’

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2016, 19:44 CategorieAccessoires

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de AirPods die bij de iPhone 7 Plus geleverd zouden moeten worden, aldus de geruchtenmolen. Zo zou Apple de draadloze oortjes voorzien van een speciale bluetooth-verbinding, die heel wat minder energie zou verbruiken.

De AirPods: draadloze oortjes voor iPhone 7 Plus – gerucht

Als we de geruchten mogen geloven, dan levert Apple de iPhone 7 Plus af met draadloze oortjes. Deze oortjes, ook wel de AirPods genoemd, zouden worden voorzien van een speciale bluetooth-verbinding, die heel wat minder energie zou verbruiken dan de reguliere bluetooth. De oortjes zouden ook niet worden geleverd met een kabeltje, waardoor je ze dus niet kunt gebruiken wanneer de accu binnen de accessoire leeg is. Daarnaast is de verwachting dat de accessoire samen met de iPhone 7 Plus zal worden aangekondigd.

Wel zou Apple de AirPods zelf nog in de markt willen zetten, naast het Beats-merk. De nieuwe lijn zou voor het hogere segment van de markt bedoeld zijn, terwijl Beats naar een lager segment mag vertrekken (Apple is de eigenaar van het Beats-merk). Het is niet bekend hoe duur Apple de oortjes wil maken en of die prijs die van Beats zal evenaren. Ook is het niet bekend of Apple wellicht meerdere versies van de bluetooth-oortjes wil verkopen. In dit artikel kun je lezen hoe je de presentatie morgen checkt en hier lees je onze verwachtingen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.