Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel brengt nieuwe phablet Pixi 4 Plus Power uit

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 21:27 CategorieAndroid

Alcatel heeft een nieuwe phablet uitgebracht in het goedkope segment. De Pixi 4 Plus Power heeft een schermdiagonaal van 5,5 inch. Er zit een flinke batterij in van 5000 mAh, reden voor het woord Power in de naam.

Powerbank

De Pixi 4 Plus Power heeft niet alleen een grote batterij, maar die kan ook nog eens heel snel opgeladen worden en dienst doen als powerbank voor een andere telefoon of tablet.

Camera’s met led-flitsers voor en achter

De telefoon zelf valt in het lagere segment van de markt. Het 5,5-inch IPS-scherm heeft een resolutie van 720 pixels. De ongenoemde processor krijgt ondersteuning van 1GB ram. Er zit 8GB opslaggeheugen in dat kan worden uitgebreid met een micro sd-kaart, een 18-megapixelcamera die van zestien filters is voorzien, en een 5-megapixel frontcamera. Beide camera’s zijn voorzien van een led-flitser. Alcatel zegt dat de speakers een bijzonderheid zijn, die zouden behoorlijk kunnen knallen. Daartoe is optimalisatie-technologie van Arkamys in de phablet verwerkt.

Over de resolutie van de camera meldt Alcatel dat die per land kan verschillen. GSM Arena maakt melding van een 13-megapixelcamera. Wellicht wordt die variant in Europa uitgebracht, en de 8-megapixelcamera in andere werelddelen.

Alleen 3G

De telefoon kan niet met 4G lte omgaan, maar houdt het bij het langzamera 3G voor de mobiele internetverbinding. Er kunnen twee simkaarten in en het toestel is in zeker vijf kleuren te krijgen. Android 6.0 Marshmallow is het gekozen besturingssysteem. Over prijzen en beschikbaarheid is nog niets bekend, maar Alcatel zou het toestel vrij snel op de markt willen brengen.

  • Delen:
Alcatel Plus 10
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.