Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel Idol 4 Pro gelekt: Windows-phablet met Snapdragon 820

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2016, 8:40 CategorieWindows

Er is een nieuw toestel van Alcatel gelekt: de Alcatel Idol 4 Pro. De verwachting is dat we hier te maken hebben met een phablet. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 820-processor zitten. En het toestel zou Windows 10 Mobile als besturingssysteem meekrijgen.

Is dit de Alcatel Idol 4 Pro?

Er is een nieuwe smartphone van Alcatel gelekt. Het toestel zou de naam Alcatel Idol 4 Pro moeten dragen en worden voorzien van Windows 10 Mobile als besturingssysteem. Hoewel er niets over de grootte van het scherm naar buiten gekomen is, doet de Pro in de naam vermoeden dat we hier met een phablet te maken hebben. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 820-processor zitten en dat betekent dat de grote smartphone mogelijk betere specs krijgt dan de fabrikant meestal in zijn toestellen stopt.

Zo wordt er gespeculeerd over 4GB aan werkgeheugen, evenals 64GB aan opslaggeheugen, voor het apparaat. Het feit dat Windows 10 Mobile wordt meegeleverd als OS, betekent mogelijk dat het toestel ondersteuning aanbiedt voor Continuum en Office 365 standaard zal meeleveren. Verder zou het scherm worden voorzien van een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, zou er een Sony IMX230 camerasensor van 21 megapixel aanwezig zijn en zou er een accu van 3000mAh worden meegeleverd. Ook is er een micro-sd-kaartsleuf.

  • Delen:
Alcatel Plus 10
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.