Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel Plus 10 met Windows 10 en 4G te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 17:18 CategorieWindows

Het is alweer een half jaar geleden maar Alcatel heeft tijdens MWC 2016 een interessante Windows 10 hybride gepresenteerd. We hebben er sindsdien niets meer van vernomen maar sinds deze week ligt de hybride bij een aantal winkels in de schappen. De Alcatel Plus 10 draait op Windows 10, komt met een afneembaar toetsenbord en beschikt over 4G. De tablet heeft een prijs van rond de 330 euro meegekregen.

Alcatel Plus 10 te koop in Nederland

De Alcatel Plus 10 is een zogenaamde hybride, wat inhoudt dat het scherm als stand-alone tablet te gebruiken is maar in combinatie met het bijbehorende toetsenbord vorm je een laptop. De tablet draait op Windows 10. Het apparaat komt met Windows 10, heeft twee speakers, 4G/LTE voor snel mobiel internet, een 10-inch IPS-scherm met een resolutie van 1280×800 pixels, een accuduur van zo’n 8 uur, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en een Intel Cherry Trail-processor. Het toetsenbord kan gebruikt worden als wifi-hotspot voor maximaal vijftien gebruikers.

Alcatel plus 10 tablet

Daarnaast komt de Alcatel Plus 10 met wifi en Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie. De camera op de voorzijde van apparaat heeft een resolutie van 2 megapixel en achteraan schuilt een 5-megapixelcamera. Op de tablet zelf zit één microusb-poort en een microhdmi-poort. Het dock komt met een microusb-poort en een volwaardige usb-poort.

Benieuwd naar onze ervaringen met deze tablet? Lees dan onze Alcatel Plus 10 hands-on review.

Beschikbaarheid

De Alcatel Plus 10 is te koop bij onder meer Bol.com voor een prijs die rond de 330 euro schommelt.

  • Delen:
Alcatel Plus 10
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.