Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel lanceert twee Pop 4-tablets en een 6-inch XL-phablet op IFA 2016

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 23:24 CategorieAndroid

Alcatel heeft op IFA 2016 twee nieuwe Android-tablets en een 6-inch Android-phablet gepresenteerd. Alle nieuwe apparaten vallen onder het submerk Pop. De tablets en de phablet hebben midrange specificaties.

Alle apparaten zijn gehuld in een metalen jas. Ze zullen waarschijnlijk volgende maand in Nederland verkrijgbaar zijn.

Alcatel Pop 4 XL

Alcatel Pop 4 XL

De Alcatel Pop 4 XL is de phablet van de drie. Het is een 4G-toestel. Het grote 6-inch IPS-scherm heeft een resolutie van 1080 pixels. Een achtkernige MediaTek Helio P10-processor drijft het toestel aan. Hoeveel ram hierbij zit, is nog onduidelijk en ook de omvang van het opslaggeheugen is nog duister. In ieder geval wordt het toestel geleverd met een vingerafdrukscanner, 4G lte, een 13-megapixelcamera achter, een 5-megapixelcamera voor en een redelijk grote 3500 mAh batterij.

Alcatel Pop 4 7-inch tablet

Alcatel Pop 4 7 inch

Voorts heeft Alcatel een 7-inch tablet laten zien. Die wordt aangedreven door een quadcore 64-bit processor van MediaTek, de MT8735.

Alcatel Pop 4 10-inch tablet

 

Alcatel Pop 4 10 inch

Het grootste van de drie apparaten die Alcatel in Berlijn heeft gepresenteerd, is een 10-inch tablet. Die lijkt erg op de kleinere variant. Deze wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 430-processor. Gebruikers worden aan de voorkant verwend door goed geluid, belooft Alcatel, die dit Waves MaxxAudio-technologie noemt. Er kan een los toetsenbord aan worden gehaakt waardoor de tablet als laptop is te gebruiken.

Verwacht mag worden dat deze midrange-apparaten voor vrij lage prijzen in de winkels worden gelegd.

  • Delen:
Alcatel Plus 10
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.