Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android-versie Instagram laat gebruikers foto’s opslaan voor later

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2016, 10:02 CategorieAndroid

De Android-versie van Instagram laat gebruikers vanaf nu ook foto’s en posts opslaan voor later; je kunt die berichten dus opslaan. Het is niet duidelijk wanneer deze feature wordt geïntroduceerd voor de iOS-versie van de populaire fotodeeldienst.

Sla je foto’s op voor later met Instagram

Fotodeeldienst Instagram test al een tijdje een nieuwe feature voor het sociale netwerk, die het bedrijf vandaag geïntroduceerd heeft voor de Android-versie van het netwerk. Het is namelijk mogelijk je foto’s en posts voor een later moment te bewaren. Dat betekent dat je nu alvast een post kunt aanmaken en die op een later moment kunt posten, zonder dat je dan je de aanpassingen verliest in dat proces. En dat moet voor een veel groter gebruikersgemak zorgen, omdat posten op het netwerk nu dus ook even snel tussendoor kan.

En als het werk dan niet meteen af komt — geen probleem. Gewoon het concept opslaan en later weer verder aan werken. Je slaat een bericht op voor later door simpelweg op ‘terug’ te tappen wanneer je een bericht bewerkt. De opgeslagen posts vind je voortaan onder het knopje met de camera, onderin beeld. Instagram heeft de functie officieel niet aangekondigd en is ook nog niet terug te vinden in de sectie ‘Wat is er nieuw’, binnen Google Play. Ook de iOS-versie heeft de feature nog niet, maar daar kan snel verandering in komen.

  • Instagram
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.