Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 Anniversary Update kan nog even op zich laten wachten

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2016, 8:46 CategorieWindows

De Anniversary Update voor Windows 10 kan nog even op zich laten wachten, mocht de update nog niet bij jou aangekomen zijn. Hoewel de update al is uitgerold, kan het nog tot en met november duren voordat die bij elke Windows 10-bezitter is aangekomen.

Anniversary Update voor Windows 10

Sommige mensen hebben gemeld met de boodschap dat de Anniversary Update voor Windows 10 nog steeds niet is aangekomen op hun pc of tablet. Ondanks het feit dat de update al sinds begin augustus wordt uitgerold, kan het voor die mensen nog tot begin november duren voordat die is aangekomen. En wat blijkt: dit is geen bug, maar een plan. Microsoft geeft namelijk in een reactie aan dat het inderdaad wat langer kan duren voor sommige gebruikers, maar geeft daar helaas verder geen reden voor.

Mocht je de Anniversary Update dus nog niet hebben ontvangen op je tablet of pc, geen nood. Het kan dus tot drie maanden duren voordat die update iedereen heeft bereikt. Mocht je niet willen wachten totdat Windows Update de software automatisch voor je download, dan kun je altijd naar de website van Microsoft gaan om het updaten handmatig te initiëren. Ben je benieuwd wat de grote Windows-update gebruikers ook alweer te bieden heeft, dan doe je er goed aan ons uitgebreide achtergrondartikel er nog eens op na te slaan.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.