Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple geeft App Store een grote schoonmaak

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2016, 7:17 CategorieApplicaties

Apple gaat een grote schoonmaak houden in zijn App Store, zo heeft het bedrijf aangekondigd via zijn officiële website. Op die manier wil Apple het voor zijn gebruikers makkelijker maken om de juiste apps te vinden die het best bij hun behoefte passen. Zo hoef je binnenkort dus niet meer uren te zoeken naar een app die voldoet aan jouw eisen. Bij de grote schoonmaak houdt Apple zich aan een aantal richtlijnen.

App Store krijgt grote schoonmaak

Op de officiële website valt te lezen dat Apple vanaf 7 september de apps in de App Store gaat nalopen. Makers van apps die volgens het bedrijf niet meer werken zoals het hoort of niet meer up-to-date zijn, kunnen voor verwijdering nog een e-mail ontvangen. Zodra zij die e-mail hebben ontvangen, hebben ze nog dertig dagen de tijd om ervoor te zorgen dat de app van een nieuwe update voorzien wordt zodat de applicatie alsnog kan blijven.

Mocht Apple tegen een app aanlopen die gelijk crasht bij het opstarten, dan krijgen de makers geen tweede kans meer. In dat geval wordt de applicatie zonder pardon uit de App Store verwijderd. Mochten gebruikers jouw app al geïnstalleerd hebben staan, dan blijft de app overigens ook werken nadat hij uit de store van Apple is verdwenen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.