Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple geeft golden master van iOS 10 uit voor publieke bètatesters

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2016, 9:14 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat publieke bètatesters nu de golden master van iOS 10 kunnen downloaden. Deze versie is zo goed als af en zal dezelfde versie zijn die vanaf 13 september gedownload kan worden door iedereen. Mits er geen fouten meer worden gespot.

Download de golden master van iOS 10

Apple heeft de golden master van iOS 10 vrijgegeven voor publieke bètatesters. De golden master is de versie van het besturingssysteem dat af moet zijn. Mochten er geen fouten meer worden ontdekt, dan mag iedereen deze versie vanaf 13 september downloaden voor zijn iPhone en iPad. Mocht je je hebben aangemeld voor het bètaprogramma van iOS, dan kun je de update nu elk moment verwachten op je iOS-apparaat. De update wordt over-the-air uitgebracht. Je kunt je nog steeds aanmelden voor de bèta van het iOS-systeem.

Doe je dat, dan kun je de toekomstige versies van het besturingssysteem gaan testen. Na 13 september zal Apple zijn pijlen gaan richten op iOS 11, al zal het nog even duren voordat we de eerste tekenen van leven gaan zien van dat OS. Eerst komen er nog een paar kleine updates uit voor iOS 10, omdat er achteraf altijd nog wat problemen opduiken. Daarna zal Apple grotere updates uitbrengen met nieuwe features. Ben je benieuwd welke iPads en iPhones de update krijgen naar iOS 10, dan kun je hier klikken voor alle toestellen.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.