Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple iPhone 7- en Apple Watch 2-presentatie live kijken

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2016, 9:26 CategorieApple

Vanavond om 19.00 Nederlandse tijd is het zover, dan presenteert Apple naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 7 en de Apple Watch 2. Je kunt de presentatie van beide apparaten live volgen en we zetten hier de mogelijkheden voor je onder elkaar.

Apple Keynote 7 september

Er zijn mensen die er het hele jaar naar uitkijken; de presentatie van de nieuwste Apple-producten. Vanavond staat in het teken van het bedrijf uit Cupertino maar het blijft altijd maar de vraag wat we precies kunnen verwachten. We denken het wel te weten; een iPhone 7, een iPhone 7 Plus, een Apple Watch 2 en nieuwe features voor iOS 10.

Collega Wesley heeft eerder deze week een uitgebreid artikel geschreven over onze verwachtingen wat betreft de nieuwe iPhone en Apple Watch. En, komt er wel of geen nieuwe iPad?

Apple-presentatie live volgen

Er zijn dus genoeg redenen om de Keynote van vanavond te volgen en dat kun je ook live doen via verschillende kanalen.

Browser

Apple verzorgt elk jaar zelf een livestream van de gehele presentatie. De livestream is via deze url te vinden, maar je moet wel aan een paar voorwaarden voldoen. De video maakt namelijk gebruik van Apples HTTP Live Streaming (HLS) technologie. Dat betekent dat je de presentatie alleen kunt checken op een iPhone, iPad of iPod touch met Safari en iOS 7 of hoger aan boord. Ook kun je kijken op een Mac met Safari 6.0.5 of hoger, met OS X v10.8.5 of hoger. Pc-gebruikers kunnen instromen met een Edge-browser van Microsoft en Windows 10 als besturingssysteem.

Apple TV

Heb je een Apple TV? Dan kun je languit op de bank gaan liggen. Vandaag verschijnt er op de homepage van de mediabox een speciaal icoontje van het evenement. Klik tegen 19.00 op het icoontje en je kunt alles live volgen.

Het laatste nieuws als eerste

Natuurlijk zit de redactie van TabletsMagazine.nl en WearablesMagazine.nl ook niet stil. Wij gaan je niet lastigvallen met honderden tweets maar zorgen er wel voor dat we vrijwel direct na de aankondiging een nieuwsbericht online hebben staan waarin je alles over de nieuwste producten kunt lezen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.