Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple krijgt patent in handen voor een glazen, waterdichte iPhone

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2016, 12:00 CategorieiPhone

Apple heeft een patent in handen gekregen voor een glazen, waterdichte iPhone. Is dit de eerst glimp van de iPhone 8 van volgend jaar? Helaas is het zo dat patenten niet altijd leiden tot nieuwe producten, maar over een glazen iPhone bestaan al veel langer geruchten.

Werkt Apple aan een glazen iPhone?

Apple heeft een patent in handen gekregen voor een glazen, waterdichte iPhone. Deze iPhone zou ook een scherm moeten krijgen die afloopt naar beneden, aan beide, verticale randen. Zo’n smartphone zou nog wel eens helemaal transparant kunnen worden, als we de geruchten mogen geloven. Zowel de boven- en onderkant zouden worden voorzien van speciale afsluitingen, waardoor het apparaat dus ook waterdicht zou zijn. De onderkant zou daarnaast opengemaakt kunnen worden, voor onbekende doeleinden.

glazen-iphone-1

Wat Apple precies van plan is met dit patent, is onbekend. Er bestaan wel geruchten dat het bedrijf volgend jaar een speciale iPhone wil uitbrengen, die helemaal van glas gemaakt zou zijn. Daar zou de fabrikant dus al jaren aan werken, aangezien dit patent alweer stamt ui 2014. Het lijkt in elk geval zo goed als zeker dat we er vanavond niets over gaan horen, omdat de geruchten voor de iPhone 7 Plus het helemaal niet over een glazen design hebben gehad. Om 19:00 uur Nederlandse tijd kun je kijken naar de presentatie van het bedrijf.

Bovenstaande render is afkomstig van Mesut Designs.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.