Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple legt merknamen vast voor mogelijke toekomstige producten

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2016, 9:07 CategorieApple

Apple heeft een aantal merknamen laten vastleggen voor producten die we mogelijk in de toekomst tegenkomen in het assortiment van het bedrijf. We komen namen als ‘iPhone 7’ en ‘iPhone 7 Plus’, maar ook ‘Iris Engine’ en ‘AirPod Case’ tegen.

Deze merknamen heeft Apple laten vastleggen

Er zijn een aantal merknamen opgedoken die Apple heeft laten vastleggen. Dit kan betekenen dat Apple deze namen wil gebruiken voor toekomstige producten, maar het kan ook zijn dat het bedrijf die namen gewoon wil hebben voordat iemand anders ermee aan de haal gaat. Geen van deze namen wordt op moment van schrijven gebruikt, al zal dat in sommige gevallen niet lang meer duren. Zo komen we namen als ‘iPhone 7’ en ‘iPhone 7 Plus’, samen met ‘AirPod Case’ tegen — drie producten die vanavond mogelijk worden aangekondigd.

apple-merknamen

Daarnaast is bijvoorbeeld de Home Hub nog een opvallende entry. Dit betekent mogelijk dat Apple een smart home-hub wil maken, zodat het bedrijf de concurrentie kan aangaan met Amazon en Google. Beide bedrijven hebben of werken aan een bluetooth-speaker die apparaten in huis kan bedienen met stemcommando’s, dus kan de fabrikant niet achterblijven. Ook ‘Iris Engine’ en ‘Iris Image Engine’ zijn opvallend; is het bedrijf van plan ook een irisscanner toe te voegen aan een product? Dat is nog onzeker — de tijd zal het leren.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.