Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple registreert naam AirPods (voor iPhone 7 Plus) voor Europa’

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 9:10 CategorieAccessoires

De geruchten over de AirPods voor iPhone 7 Plus blijven maar toenemen; nu schijnt Apple de naam voor Europa te hebben geregistreerd. De verwachting is dat het bedrijf uit Cupertino zowel de accessoire als de smartphonelijn op 7 september 2016 zal aankondigen.

AirPods voor iPhone 7 Plus aanstaande – gerucht

Deze week zal Apple de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus gaan aankondigen. Die aankondiging zal op 7 september 2016 gaan plaatsvinden in de avond (Nederlandse tijd). Tijdens die presentatie zal Apple ook een nieuwe accessoire gaan introduceren, als we de geruchten mogen geloven. En aangezien die geruchten steeds hardnekkiger worden, lijkt de kans groter te worden dat de AirPods er toch echt aankomen. AirPods zijn draadloze oordoppen voor de nieuwe iPhones, die waarschijnlijk worden gestript van de koptelefoonaansluiting.

Dit weekend is naar buiten gekomen dat Apple de naam ook voor Europa heeft laten registreren. Dat deed het bedrijf samen met nog een aantal andere spullen, zoals een nieuwe smartwatch en de iPhones. Helaas staat er in de lijst – hieronder te bekijken – niet beschreven wat de AirPods precies zijn, maar afgaande op de naam kunnen het dus draadloze EarPods zijn. Voor aanstaande woensdag kunnen we dus een hoop aankondigen verwachten: niet alleen nieuwe smartphones en een smartwatch, maar ook gloednieuwe accessoires.

apple-naam-registreren

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.