Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verklapt per ongeluk bestaan van iPhone 7 Plus op eigen website

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2016, 18:41 CategorieiPhone

Een dag voor de aankondiging heeft Apple mogelijk al per ongeluk het bestaan van de iPhone 7 Plus bevestigd. Er is zelfs al een screenshot gemaakt van de pagina waar de nieuwe iPhone al te vinden is. De verwachting is dat Apple morgen de smartphone zal aankondigen.

Morgen wordt de iPhone 7 Plus aangekondigd

Alsof het een verrassing is: Apple bereidt momenteel nog de presentatie van morgen voor, waar de iPhone 7 Plus wordt aangekondigd. Onderdeel van de voorbereiding is het updaten van de websites, onder andere de sites waar je de accessoires terugvindt. Een oplettende lezer heeft al gezien dat de nieuwe iPhone op de website staat, waardoor Apple per ongeluk het bestaan van de smartphone heeft bevestigd. Op de pagina zien we zowel de 4,7″-versie, als de 5,5″-versie en zien we met welke accessoires het apparaat gekoppeld kan worden.

Het gaat hier om de website uit Hong Kong. Uiteraard heeft Apple de fout al hersteld op de website, maar niet voordat er nog snel een screenshot gemaakt kon worden. Die screenshot kun je hieronder bekijken. De verwachting is dat Apple morgen de iPhone 7 Plus zal aankondigen tijdens een speciaal georganiseerd evenement. In dit artikel kun je lezen hoe je mee kunt kijken naar die presentatie, terwijl je hier onze verwachtingen en de begintijd van het evenement vindt. Ook wordt de Apple Watch 2 morgen verwacht.

iphone-7-plus-website

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.