Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple wil probleem met Lightning-adapter en -koptelefoon aanpakken

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2016, 10:37 CategorieAccessoires

Apple is op de hoogte van het probleem met de iPhone 7 Plus en zijn Lightning-adapter en -koptelefoon en wil dat probleem verhelpen met een update. Momenteel is het zo dat sommige koptelefoons met inline controls stoppen met werken wanneer het scherm vijf minuten uitstaat en er geen muziek wordt afgespeeld.

Apple: oplossing onderweg voor probleem met Lightning-adapter en -koptelefoon

Sommige eigenaars van de iPhone 7 Plus melden een probleem met de Lightning-adapter en -koptelefoon. Nu is het namelijk zo dat wanneer het scherm voor vijf minuten uitstaat en er geen muziek wordt afgespeeld wanneer er wel een koptelefoon is aangesloten, de fysieke besturing op de accessoires niet meer werken. En dat is opvallend, aangezien de genoemde accessoires worden geleverd met zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus. Apple heeft van zich laten horen en geeft aan aan een oplossing voor het probleem te werken.

Het kan ook gebeuren wanneer de muziek gepauzeerd is. Niet iedereen ondervindt dit probleem. Maar de mensen die er wel last van hebben, dienen de accessoire uit de iPhone 7 Plus te halen en die er weer in te stoppen, waarna de inline controls weer werken. Dat is natuurlijk vervelend, helemaal wanneer je net honderden euro’s hebt besteed aan hardware waarvan je mag verwachten dat alles werkt. Helaas is op moment van schrijven niet bekend wanneer we de update mogen verwachten, dus dat kan mogelijk nog een tijdje duren.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.