Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple zal evenement op 7 september live gaan uitzenden op internet

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 10:29 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat het evenement op 7 september aanstaande op internet wordt uitgezonden. In dit bericht kun je lezen waar je precies kunt kijken, op welke apparaten of binnen welke browsers — aangezien je niet vanuit elke browser mee kunt kijken.

Zo check de de live stream van Apple

Apple heeft eerder al laten weten op 7 september 2016 een evenement gepland te hebben staan. Helaas heeft het bedrijf nog niet bekendgemaakt wát we er kunnen verwachten. Wel weten we inmiddels dat de presentatie live wordt uitgezonden over het internet, zoals ieder jaar eigenlijk wel het geval is. De presentatie vindt op woensdagavond Nederlandse tijd plaats. Wil je meekijken, dan zul je aan enkele voorwaarden moeten voldoen. De video maakt namelijk gebruik van Apples HTTP Live Streaming (HLS) technologie.

Dat betekent dat je de presentatie alleen kunt checken op een iPhone, iPad of iPod touch met Safari en iOS 7 of hoger aan boord. Ook kun je kijken op een Mac met Safari 6.0.5 of hoger, met OS X v10.8.5 of hoger. Pc-gebruikers kunnen instromen met een Edge-browser van Microsoft en Windows 10 als besturingssysteem. Wil je via de Apple TV meekijken, dan dien je een tweede of derde generatie Apple TV te hebben. Heb je een vierde generatie? Check dan goed of je tenminste tvOS 6.2 hebt geïnstalleerd – anders kun je niet kijken.

We verwachten dat Apple in elk geval de iPhone 7 Plus zal aankondigen. Over dat apparaat wordt gezegd dat die een 5,5″-scherm krijgt. Daarnaast zal Apple de nieuwe iPhone voorzien van de A10-chips, een batterij van 2910mAh en 3GB aan werkgeheugen. Als we de andere geruchten mogen geloven krijgt de iPhone 7 Plus ook een True Tone-display (die van de iPad Pro 9.7) en zal de koptelefoonaansluiting worden weggehaald. Mogelijk wordt de nieuwe iPhone samen gepresenteerd met draadloze oordoppen, genaamd de AirPods.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.