Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple zal koptelefoonadapters voor iPhone 7 ook los gaan verkopen

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 9:52 CategorieAccessoires

Hoewel je de koptelefoonadapter voor de iPhone 7 Plus gratis krijgt, is het handig om te weten dat je een vervanger kunt kopen wanneer nodig. Apple zal de adapter ook los gaan verkopen via de eigen website, waar de accessoire nu een prijs gekregen heeft van negen euro.

Lightning-naar-mini‑jack-adapter voor iPhone 7

Wanneer je later deze maand de iPhone 7 alvast bestelt of koopt in de winkel, dan is het goed om te weten dat je daar een handige accessoire bij krijgt. Namelijk de Lightning-naar-mini‑jack-adapter die het bedrijf gisteren heeft aangekondigd. Met de adapter is het mogelijk de meegeleverde EarPods op de iPhone 7 Plus aan te sluiten. Ook kun je ervoor kiezen je eigen koptelefoon te gebruiken, wanneer je er al eentje hebt liggen. Maar wat nu als je de adapter kwijtraakt? Dan kun je terecht op de website van Apple, waar de accessoire te koop is.

De Lightning-naar-mini‑jack-adapter is nu al gespot op de website van Apple, waar het apparaatje een prijs gekregen heeft van negen euro. Helaas is het zo dat Apple op dit moment alleen een witte adapter verkoopt via zijn eigen winkel. Wellicht zien we binnenkort andere fabrikanten in het gat springen en zwarte versies aanbieden, aangezien die Jet Black-variant waarschijnlijk heel populair gaat worden – ondanks het krasgevaar. Mocht je de adapter niets vinden, dan kun je ook nog altijd voor de draadloze AirPods gaan van Apple.

Bekijk ook alle verschillen tussen de iPhone 7 Plus en iPhone 6S Plus.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.