Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Arrow Launcher ontvangt update met een aantal nieuwe features

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2016, 19:53 CategorieAndroid

De Arrow Launcher voor Android van Microsoft heeft vandaag een update ontvangen, die een aantal nieuwe features toevoegt aan de applicatie. Ook zorgt deze update ervoor dat er dingen onder de motorkap worden aangepast, zodat de app soepeler loopt.

Download de update voor Arrow Launcher

De Arrow Launcher, een populaire Android-launcher van een garageteam binnen Microsoft, heeft vandaag een update gekregen. Gebruikers van de app zullen meteen opmerken dat de pagina voor recente wijzigingen nu is voorzien van instant messenger-ondersteuning. Daardoor kun je nu ook chatten met je vrienden, direct vanuit de launcher, zonder de apps te hoeven openen. Ook is het vanaf nu mogelijk Bing Zoeken te gebruiken binnen de launcher, waardoor je een alternatief hebt voor het populaire Google Zoeken.

Verder is de Arrow Launcher voorzien van een prestatiemodus. Daarvoor heeft het team achter de app het één en ander onder de motorkap aangepast, zodat alle benodigde middelen zo efficiënt als nodig worden ingezet. Dat moet een veel betere en vooral soepelere ervaring gaan opleveren. Zo worden er onder andere achtergrondprocessen uitgezet en zul je ook minder visuele effecten tegenkomen. Je kunt de update voor de launcher nu elk moment verwachten wanneer je hem al op je Android-smartphone of -tablet hebt staan.

  • Arrow Launcher
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.