Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Banner Saga 2 nu verkrijgbaar op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2016, 9:01 CategorieAndroid

De makers van The Banner Saga hebben aangekondigd dat de opvolger, The Banner Saga 2, vanaf nu verkrijgbaar is op Android en iOS. De game kost eenmalig 5,49 euro op Android en 4,99 euro op iOS en biedt een dramatisch verhaal aan en intrigerende gameplay.

Download nu Banner Saga 2

Mocht je bekend zijn met The Banner Saga, dan ben je waarschijnlijk van mening dat het één van de betere spellen van de afgelopen jaren is. Het spel is niet alleen heel mooi vormgegeven, ook de gameplay en alle keuzes die je als speler maakt stellen niet teleur. Heb je dat eerste deel helemaal grijs gespeeld op Android of iOS, dan is het goed om te weten dat je nu aan de slag kunt met het vervolg, The Banner Saga 2. Ook deze game is nu uit voor Android en iOS en kost respectievelijk eenmalig 5,49 euro en 4,99 euro op de platformen.

The Banner Saga is een gameserie over het hoge noorden, met Vikingen, mythes, legendes en gameplay waarbij je altijd goed moet blijven opletten. Het vervolg haakt in op de gebeurtenissen uit deel één en houdt ook rekeningen met de keuzes die je daarin gemaakt hebt. Maar je kunt ook meteen met deel twee beginnen, mocht je dat aantrekkelijker vinden. De visuele effecten en animaties zijn allemaal met de hand getekend en daaruit is goed op te maken hoeveel liefde er aan dit project is besteed. Je vindt de game hieronder in de app stores.

  • Banner Saga 2
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.