Batman: The Telltale Series nu te downloaden voor iPad en iPhone

21 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
batman-telltale-games-2

Het is voor iOS-bezitters nu mogelijk de game Batman - The Telltale Series te downloaden. Android-gebruikers moeten nog even wachten. In deze game kruip je in de huid van zowel de gevreesde vleermuisman, als de miljardair achter het masker: niemand minder dan Bruce Wayne.

Download Batman – The Telltale Series nu voor iOS

De game heeft even wat vertraging opgelopen, maar is nu eindelijk te downloaden voor iOS: Batman – The Telltale Series. Eerder liep de game vertraging op terwijl de console- en pc-versies wel gewoon werden gelanceerd. En aangezien de tweede aflevering nu al verkrijgbaar is voor die platformen, was het raar dat de mobiele versie nog op zich liet wachten. Maar iOS-bezitters hoeven dus niet meer te wachten, terwijl ze ondertussen kunnen uitkijken naar de release van aflevering twee. Android-bezitters delen dat geluk niet.

En waarom Batman – The Telltale Series nog niet is verschenen voor dat platform, is helaas niet bekend. In dit spel speel je niet alleen als de superheld, maar ook als Bruce Wayne (de man achter het masker en de cape). Er wordt ook een hoop met consequenties gedaan. Wat je doet als de Bat kan effect hebben op Wayne – en andersom. Er komen problemen aan waarin je de keuze krijgt die te tackelen als de miljardair of de vleermuisman. Overigens is het ook zo dat de game losstaat van alle andere onlangs uitgebrachte media.

Batman - The Telltale Series

Reacties (0)