Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Belkin brengt dongle uit voor iPhone 7 Plus, met twee Lightning-poorten

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2016, 10:28 CategorieAccessoires

Het weghalen van de koptelefoonaansluiting is een gedurfde zet, maar kan de koper van een iPhone 7 Plus ook op kosten gaan jagen. Zo kun je niet meer zonder een accessoire tegelijkertijd naar muziek luisteren met een koptelefoon op, terwijl je je iPhone oplaadt.

Lightning Audio + Charge RockStar voor iPhone 7 Plus

Stel: je hebt een reguliere koptelefoon en wil een iPhone 7 Plus. Dan heb je voortaan een tussenstukje nodig om de headset aan de smartphone te koppelen. Wil je ook tegelijkertijd je iPhone opladen, dan dien je er nog een accessoire voor te hebben, zoals de Lightning Audio + Charge RockStar, bijvoorbeeld. Maar dan zit je koptelefoon dus in een verloopstukje en in een accessoire, voordat die verbinding kan maken met je gloednieuwe smartphone. Dat is wat je krijgt wanneer je de koptelefoonaansluiting weghaalt uit je product.

Maar goed, mocht je nog niet willen investeren in een nieuwe headset of oordoppen met een Lightning-kabel of de draadloze AirPods, dan is dat wel waar je op aangewezen bent. De Lightning Audio + Charge RockStar is gemaakt door Belkin en kost je 39,99 euro, via de officiële website van de fabrikant. Je kunt de accessoire vanaf 10 oktober kopen. Misschien kun je in de tussentijd toch beter sparen voor een nieuwe headset of die AirPods, want met al die dongles en adapters op zak, vraag je er gewoon bijna om ergens iets te verliezen…

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.