Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #27

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de eigen app Parallel Windows voor Nougat.

Aeronaut

Aeronaut is een exclusieve app voor gebruikers van een iOS-apparaat. Het spelletje kan gezien worden als een ideale geheugentrainer. Zo krijg je in ieder level een prachtig plaatje te zien met luchtballonen van verschillende formaten. Zodra je het plaatje drie seconden hebt gezien, is het de bedoeling dat je jouw vinger op de juiste plek op het scherm plaatst en net zo lang laat staan tot de luchtballon de grootte heeft die je ook op het eerdere plaatje zag.

Aeronaut

Aeronaut is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Aeronaut

Parallel Windows

De update naar Android 7.0 Nougat brengt een handige functie met zich mee. Zo is het met die versie mogelijk om verschillende apps in een splitscreen naast elkaar te laten draaien. Een nadeel daarvan is echter dat het niet mogelijk is om dezelfde app naast elkaar te laten draaien. Zo zou het wellicht handig zijn om twee WhatsApp-gesprekken onder elkaar te zien. Dat is het punt waar Parallel Windows uitkomst biedt. Daarmee kun je twee of meer dezelfde apps naast elkaar openen op je apparaat.

Paralell Windows

Parallel Windows is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Parallel Windows

Google Crowdsource

Anno 2016 is de kans groot dat je voor vertaalwerk gewoon even Google Translate inschakelt. Om zijn diensten nog verder te kunnen verbeteren, heeft Google een app ontwikkeld genaamd Google Crowdsource. Daarin kun je aangeven welke talen je spreekt en vervolgens krijg je een aantal taken van Google voorgelegd. Zo kun jij ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Google Translate.

Google Crowdsource is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Google Crowdsource

Bonprix

Liefhebbers die graag een bestelling plaatsen bij Bonprix, kunnen vanaf nu ook terecht bij de applicatie van het bedrijf. Sinds kort kun je via de nieuwe app binnen no-time op de hoogte gebracht worden van de fashiontrends en eenvoudig en veilig een bestelling plaatsen bij het bedrijf.

Bonprix

Bonxprix is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Bonprix

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.