Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #28

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Google Allo.

Google Allo

De kans dat je deze week niets gehoord hebt over Google Allo, is klein. De app is groots onthuld en dat is niet zonder reden. De applicatie is bedoeld als een digitale assistent. Zo moet de app jou gaan helpen bij het communiceren met je vrienden, het inplannen van afspraken en het opzoeken van informatie. Het enige nadeel is alleen dat de app op dit moment slechts in het Engels is. Binnenkort komen er meerdere talen beschikbaar.

Google-Allo-1

Google Allo is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Google Allo

Omapost

Anno 2016 schiet het er wel eens bij in om nog even iets aan je opa of oma te laten weten. Reden genoeg voor een start-up om aan de slag te gaan met het creëren van een gloednieuwe app: Omapost. Met de applicatie kun je jouw eigen kaartjes creëren en direct laten versturen. Daarbij kun je zelf foto’s toevoegen en een persoonlijke boodschap plaatsen. Mocht je zelf geen opa of oma meer hebben, dan kun je de app ook gebruiken. De makers van de app koppelen jou in dat geval aan een eenzame opa of oma. De kosten voor het versturen van een kaartje bedragen 2,50 euro.

Omapost is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Omapost

Google Trips

Google Trips is dé app voor liefhebbers die graag op reis gaan naar plekken waar ze nog nooit eerder zijn geweest. Met de applicatie moet je nieuwe plekken gaan leren kennen. Zo kun je bijvoorbeeld invullen dat je op een bepaalde datum naar Spanje gaat en vervolgens kun je precies zien wat er te doen is, welke restaurants je kunt bezoeken en of het verstandig is om bijvoorbeeld een taxi te nemen, of dat je bepaalde afstanden te voet kunt afleggen. De app moet op reis gaan een stuk eenvoudiger maken.

Google Trips

Google Trips is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Google Trips

Grammar Snob

Zij die het geweldig vinden om hun vrienden te verbeteren zodra zij een typfout hebben gemaakt, kunnen sinds kort terecht bij de app Grammar Snob. De applicatie is een sticker-app voor iMessage waardoor je over een fout getypt woord bijvoorbeeld een verbetering kunt plaatsen. Het enige nadeel is dat de verbeteringen alleen in het Engels zijn en niet in het Nederlands.

Grammar Snob

Grammar Snob is nu voor €0,99 te downloaden uit de App Store.

  • Grammar Snob

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.