Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van iOS 10.1 brengt portretmodus mee voor iPhone 7 Plus

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2016, 9:00 CategorieiPhone

Apple heeft op woensdagavond een nieuwe versie van iOS 10 gelanceerd, namelijk iOS 10.1. De update is alleen voor ontwikkelaars beschikbaar. Maar vanaf morgen kan iedereen aan de slag met de nieuwe software voor iPhone en iPad.

Portretmodus voor iPhone 7 Plus met iOS 10.1

Op woensdagavond heeft Apple iOS 10.1 gelanceerd voor ontwikkelaars. Alleen developers kunnen de software eerst testen, om te zien of alles nog goed werkt met de eerder uitgebrachte applicaties. De software-update brengt in elk geval de beloofde portretmodus mee voor de iPhone 7 Plus. Die modus werd wel laten zien tijdens de presentatie van de nieuwe iPhone, maar kon niet worden meegeleverd tijdens de lancering. De modus is vanaf morgen ook te downloaden voor de mensen die in de publieke bèta deelnemen van het bedrijf.

Met deze modus is het mogelijk om foto’s iets meer diepte mee te geven. Een object of mensen op de voorgrond springt er straks iets beter uit, doordat de achtergrond van een wazig effect kan worden voorzien. Hiervoor maakt de iPhone 7 Plus gebruik van de twee camera’s achterop en speciale chips in de hardware. Omdat de software nu nog in bèta is, kun je verwachten dat er nog problemen optreden. Ook heeft de modus genoeg licht en afstand tot een object nodig om het beste effect te kunnen realiseren met de beschikbare soft- en hardware.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.