Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Binnenkort kun je ook met vreemden chatten in Facebook Messenger’

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2016, 12:03 CategorieAndroid

Misschien wordt het binnenkort mogelijk ook met vreemden te chatten binnen Facebook Messenger, blijkt uit de code van de applicatie. In die code is namelijk een verwijzing gevonden naar publieke chats, compleet met een beschrijving en zelfs een logo van de dienst.

Publieke chats komen naar Facebook Messenger – gerucht

Binnenkort is het misschien mogelijk met vreemde mensen te praten op Facebook Messenger. De berichtendienst wil namelijk in de toekomst publieke chats gaan openen. Dat blijkt uit de code van de applicatie. Daar is niet alleen een verwijzing naar, maar ook het logo van de aankomende dienst gevonden. Ook is er een beschrijving gevonden, die natuurlijk in het Engels is opgeschreven.

Rooms are for public conversations about topics and interests. Each room has a link that can be shared so anyone on Messenger can join the conversation.

Sommige mensen zijn zelfs al in staat deze publieke chats te openen binnen Facebook Messenger. Ze kunnen gesprekken aangaan met vrienden, maar ook met vreemden – net zoals je vroeger wel eens deed op het internet, met één van de vele chatsites. Helaas heeft Facebook zelf nog niet gereageerd op het gerucht en is het ook nog niet duidelijk wanneer de publieke chats officieel worden gelanceerd.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.