Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Buddy-systeem voor Pokémon GO is gearriveerd op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2016, 9:48 CategorieAndroid

Pokémon GO heeft vandaag een belangrijke update ontvangen. Niantic heeft namelijk het Buddy-systeem toegevoegd aan de augmented reality-game. Daardoor is het mogelijk nu rond te lopen met je favoriete Pokémon — of die Magikarp, zodat je eindelijk je Gyarados krijgt.

Lekker rondlopen met Magikarp in Pokémon GO

Vorige week werd de update al aangekondigd en vanaf vandaag wordt die update dan eindelijk uitgerold. De software-update neemt een aantal toffe features met zich mee. De eerste nieuwe functie is de mogelijkheid een Pokémon achter je aan te laten lopen. Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon GO, noemt dit het Buddy-systeem. Wanneer een Pokémon Magikarp achter je aanloopt, dan krijg je – op basis van het aantal gelopen kilometers – candy. Met die snoepjes is het mogelijk dat beest eindelijk te laten evolueren.

Maar dat is niet alles. Wanneer je de update downloadt, dan worden bots en jailbroken / geroote apparaten niet meer ondersteund. Wanneer je toch een jailbroken iOS-apparaat of geroot Android-apparaat hebt, dan krijg je de melding dat de game niet compatibel is met je systeem. Daarnaast is de big verholpen met het uitbroeden van eieren en is het gemakkelijker kleinere Pokémon te selecteren op de kaart. Bovendien is er ondersteuning toegevoegd voor de Pokémon GO Plus-accessoire, een wearable die 16 september uitkomt.

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.