Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Companion-applicatie van FIFA 17 vrijgegeven voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 10:20 CategorieAndroid

Electronic Arts heeft dit weekend de companion-applicatie voor FIFA 17 vrijgegeven voor Android en iOS. De app is gratis te downloaden en kan worden gebruikt in combinatie met de voetbalgame, die eind september wordt gelanceerd voor de spelcomputers en pc.

Download de companion-applicatie voor FIFA 17

Speluitgever Electronic Arts heeft dit weekend de companion-applicatie voor FIFA 17 vrijgegeven voor Android en iOS. De applicatie is gratis te downloaden voor beide platformen, waar je tenminste Android 4.1 of iOS 8.2 voor dient te hebben. De applicatie staat in het teken van FIFA Ultimate team, een combinatie van het managen van het team op de manier waarop dat in FIFA gebeurt, en fantasy sport-elementen. Zodoende kunnen spelers hun eigen team samenstellen, onder meer door digitale kaartpakketten te kopen.

Met de app voor Android en iOS is het mogelijk dat team te beheren. De user interface is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en leent zich voor het snel aanpassen van je team. Er is zelfs een minigame aanwezig die in het teken staat van het verbeteren van je team. Je kunt ook de transfermarkt opgaan en spelers kopen of aanbieden (door middel van die kaartpakketten). Er zijn dus digitale aankopen (in-app-aankopen) aanwezig, die bovenop de prijs van de normale game komen. Je kunt de companion-app hieronder downloaden.

  • FIFA 17 Companion
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.