Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Concept van Surface Phone laat een phablet zien met een 6″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2016, 9:17 CategorieWindows

Er is een concept van de Microsoft Surface Phone opgedoken, waar we kennismaken met een phablet die is voorzien van een 6″-scherm. Dit apparaat kan ook worden gekoppeld aan een compact toetsenbord, waardoor je er ook op zou moeten kunnen werken.

Zo had de Surface Phone er uit kunnen zien

Of Microsoft nou achter de schermen werkt aan een Surface Phone of niet, enkele mensen van de Windows-community zijn er in elk geval enthousiast over het idee. Zo enthousiast zelfs, dat één van die mensen nu een conceptafbeelding gemaakt heeft van de Phone, waardoor je wellicht een idee kunt krijgen van hoe het apparaat er uit had kunnen (of nog komt) te zien. De afbeeldingen in dit nieuwsbericht zijn gemaakt door de Poolse designer Bartlomiej Tarnowski en laten zien dat hij waarde hecht aan de Surface Pen de Type Cover.

Want beide accessoires zouden – in ietwat aangepaste vorm wellicht – ook compatibel zijn met de Surface Phone. Dankzij die stylus zou Microsoft het kunnen opnemen tegen Samsung, die het nu zwaar heeft met de Note 7. Daarnaast is het nog maar de vraag wat een smartphonegebruiker met een Type Cover aan moet, maar de implementatie zoals hierboven gepresenteerd, ziet er simpel genoeg uit om het te laten werken. Daarnaast is er een 6″-scherm aanwezig, evenals een kickstand in de achterkant. Meer afbeelding staan hieronder.

surface-phone-concept-2

surface-phone-concept-3

surface-phone-concept-4

surface-phone-concept-5

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.