Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #25

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de eigen app van Max Verstappen.

Max Verstappen – Official App

Max Verstappen heeft zijn populariteit in korte tijd de lucht in zien schieten. De jonge Formule 1-coureur staat er echter om bekend om daar nuchter onder te blijven en wil zijn fans altijd graag overal bij betrekken. Niet voor niets heeft hij nu dan ook een eigen app uitgebracht waarin we al zijn verrichtingen in de gaten kunnen houden. Ook zien we social media-updates van Verstappen terug in de app. Op deze manier hoef je dus echt niets meer te missen van Max Verstappen.

Max Verstappen – Official App is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Max Verstappen - Official App

Hart van Nederland

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er in Nederland speelt, dan is de nieuwe app van Hart van Nederland zeker een aanrader. Met de nieuwe app van Hart van Nederland vind je niet alleen kale nieuwsberichten. Ieder artikel wordt namelijk voorzien van een video, zodat je echt een goed beeld kunt krijgen bij wat er zich in Nederland afspeelt. Ook kun je natuurlijk in de app terecht voor Piets weerbericht.

Hart van Nederland is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Hart van Nederland

CliniClowns App

Zieke kinderen kunnen zo nu en dan wel een beetje afleiding gebruiken en daarvoor is de ClineClowns App in het leven geroepen. De clowns kunnen echter niet altijd en ook niet in elk ziekenhuis aanwezig zijn. Reden genoeg om een CliniClowns App te maken. Elke dag verschijnen er live optredens via de applicatie. Daarbij kunnen kinderen ook chatten met via de app en zelfs videobellen. Met deze app komt er zonder twijfel een glimlach op het gezicht van ieder kind.

CliniClowns App is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • CliniClowns App

RoomEasy

RoomEasy is een app die het vinden van een studentenkamer en het vinden van de juiste huisgenoot makkelijk moet maken. Mensen die een nieuwe huisgenoot zoeken, kunnen hun woning via de app online plaatsen. Geïnteresseerden kunnen vervolgens een like plaatsen op de kamer, waarna de aanbieder kan kiezen om een like terug uit te delen of te weigeren. Bij het terugliken, kan een chat begonnen worden. Als het dan van beide partijen bevalt, kan er een afspraak gemaakt worden.

RoomEasy

RoomEasy is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • RoomEasy

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.