Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #26

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de eigen app van Pathé Thuis.

ANWB Ledenvoordeel

Ben je lid van de ANWB en heb je interesse in Ledenvoordeel? Dan is deze app een welkome versterking op je smartphone of tablet. Met de app kun je voortaan precies zien of je toevallig nog ergens voordeel op kunt behalen. Zodra je bent ingelogd, kun je uitvogelen op welke uitjes of spullen je korting kunt krijgen. Bijvoorbeeld op het bezoeken van een attractiepark of het aanschaffen van fietsaccessoires. Zo ben je voortaan altijd op de hoogte van kortingen.

ANWB Ledenvoordeel

ANWB Ledenvoordeel is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • ANWB Ledenvoordeel

Pathé Thuis

Gebruikers met een tablet of smartphone van Apple konden er al lange tijd van genieten, maar nu is ook de vernieuwde Android-applicatie van Pathé Thuis online verschenen. Met de app kun je voortaan de nieuwste films gewoon vanuit je luie stoel bekijken. Het aanbod wordt wekelijks van een update voorzien. Een handig voordeeltje is dat de app ook Google Chromecast ondersteunt. Dat maakt thuis een film kijken dus wel heel makkelijk.

Pathé Thuis is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Pathé Thuis

Golf.nl

Een andere populaire app op dit moment, is die van Golf.nl. De app wordt aangekondigd als dé app voor golfend Nederland. Zo kun je onder andere een scorekaart bijhouden. Ook zit er een functie in de app waarmee je jouw eigen prestaties kunt vergelijken met vrienden, clubleden en andere golfers uit Nederland. Liefhebbers hoeven zelf overigens ook niet aan te geven op welke baan ze staan, daar komt Golf.nl zelf achter door gebruik te maken van je locatie.

Golf.nl is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Golf.nl

Checkit

Checkit brengt het hebben van een boodschappenlijstje naar een nieuw niveau. Met de app ben je er niet alleen zeker van dat je voortaan jouw boodschappen niet meer vergeet, maar weet je ook zeker dat je kiest voor de duurzaamste en gezondste producten. Die suggesties krijg je namelijk allemaal mee van de app. Mocht je onverhoopt toch niet zelf de boodschappen kunnen doen, dan kun je jouw lijstje zonder problemen doorsturen via bijvoorbeeld WhatsApp of sms.

Checkit

Checkit is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Checkit

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.