Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell presenteert Dell Latitude 13 3000 convertibles met Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2016, 10:00 CategorieWindows

Dell heeft een nieuwe zakelijke tablet aangekondigd: de Dell Latitude 13 3000. Deze tablet is ook als een laptop te gebruiken en is verkrijgbaar in een aantal verschillende configuraties. Het product is nu al te koop in de Verenigde Staten, maar over een Nederlandse release is helaas niets bekend.

Dit is de Dell Latitude 13 3000

Dell heeft de Dell Latitude 13 3000 convertible aangekondigd. Dit is een 2-in-1-tablet die je ook kunt gebruiken als een laptop. De convertible beschikt over een 13,3″-scherm met een full hd-resolutie en touchscreen-functies. Daarnaast is er usb-type-c voor het opladen en enkele accessoires aanwezig, evenals een infraroodcamera met ondersteuning voor Windows Hello. De 13 3000 heeft een vanafprijs van 699 dollar meegekregen en daar krijg je dan ook het goedkoopste model voor, onder andere met 4GB aan werkgeheugen.

Daarnaast zal Windows 10 Pro meegeleverd worden en zit er een SSD-schijf in van 128GB. De processor is een Intel Pentium 4405U Skylake. De tablet is in verschillende configuraties beschikbaar. Je kunt ook kiezen voor een variant met een i3- of i5-processor, evenals tot 16GB aan werkgeheugen en 512GB aan SSD-opslaggeheugen. Alle modellen zijn voorzien van een 360-graden scharnier, evenals een 42Whr-accu, twee usb 3.0-poorten, een usb 2.0-poort, hdmi 1.4, 3,5mm-aansluiting en een micro-sd-kaartsleuf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.