Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste foto’s gelekt waarop mogelijk de Motorola Moto M te zien is

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2016, 8:41 CategorieAndroid

Er zijn foto’s gelekt waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de Motorola Moto M: een nieuwe phablet van het bedrijf. Als we de geruchten mogen geloven dan krijgt dit apparaat een scherm van 5,5-inch en 4GB aan werkgeheugen.

Motorola Moto M te zien op foto’s

Er zijn twee foto’s gelekt waarop we mogelijk voor het eerst de Motorola Moto M te zien krijgen. Op de foto’s is te zien dat het toestel wordt voorzien van een aluminium omhulsel. Er zou ook een vingerafdruklezer aanwezig moeten zijn en waarschijnlijk zit die aan de achterkant. Andere Moto-apparaten presenteren de lezer aan de voorkant, maar daar treffen we nu het logo van de smartphonelijn aan. Op de foto’s is verder te zien dat de phablet wordt voorzien van 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen

De schermresolutie is 1920 bij 1080 pixels, zoals ook op de foto’s te zien is. Daarnaast wordt Android 6.0 Marshmallow meegeleverd. Voor de rest moeten we het doen met eerder verschenen geruchten. Die hebben gemeld dat er onder de motorkap een 2.2GHz MediaTek-processor zal zitten. Het scherm zal 5,5-inch groot zijn en voor de rest is er nog niets over het apparaat naar buiten gebracht. Het is dus nog niet bekend of deze Moto wordt voorzien van een koptelefoonaansluiting; de Moto Z heeft die bijvoorbeeld weer niet.

motorola-moto-m-foto-1

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.