Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste reviews iPhone 7 Plus staan online: dit vindt de pers

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 14:24 CategorieiPhone

De eerste recensies van de iPhone 7 Plus staan online en de meningen zijn goed verdeeld dit jaar. Check wat de internationale pers vindt van het nieuwe smartphone duo van Apple.

Dit vindt de pers van de iPhone 7 Plus

Het duurt nog een paar dagen voordat de iPhone 7 Plus wordt gelanceerd, maar dat weerhoudt de internationale pers er niet van nu al met hun recensies aan te komen zetten. Sommige websites hebben de smartphones al ruim een week kunnen uitproberen. De meningen zijn dit jaar verdeeld, maar over het algemeen wel positief te noemen. Hieronder behandelen we een paar online reviews.

Zo noemt de website The Verge de apparaten ‘fantastisch, maar compleet’. Er zijn een hoop features aan het arsenaal van de iPhone-lijn toegevoegd, maar sommige dingen verschijnen pas later middels een software-upgrade. Verder vindt de site dat de mensen die de iPhone 7 Plus laten liggen, ‘niet zoveel missen’, aangezien deze iPhone meer een basis legt voor toekomst van de productlijn.

The entire time I was using the iPhone 7, I felt like I had a prototype of next year’s rumored drastic iPhone redesign disguised as an iPhone 6. All those bold bets on the future are legitimately exciting, but here in the present using the iPhone 7 in a case feels a lot like using a iPhone 6S with a weirder home button and more adapters.

Mashable noemt zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus ‘gerechtvaardigde updates’. De telefoons zijn heel snel en de stereospeakers doen hun werk behoorlijk goed, vooral tijdens het gamen. De accuduur valt de site ook niet tegen: de Plus gaat, met normaal gebruik, twee dagen mee.

I had a good time placing the iPhone 7 and 7 Plus under running water and dropping them into water-filled containers and sinks. Not only did they hold up, but both phones continued to function in the drink.

Each time I tried this, the iPhone 7 and 7 Plus were unharmed. I fished them out of the water and dried them with a cloth and then continue using them. One thing you cannot do right after submerging your phone, though, is charge it. Apple recommends letting the Lightning port dry out for five hours before attempting to charge either device again.

TechCrunch meldt dat de glanzende iPhone 7 inderdaad na een week al krassen heeft opgelopen. Over de nieuwe homeknop lijkt de site nog niet over uit te zijn: enerzijds vinden ze hem goed, maar anderzijds ook weer niet. De website noemt de smartphones ‘snel, capabel en functioneel’ en ze bevatten ‘de beste draagbare camera’s ooit gemaakt’.

This is quite simply the most sophisticated camera and image processor pairing ever seen in a smartphone or any camera period. There have been a couple of other applications of dual camera setups in phones, but the execution is crude by comparison.

The optical zoom works great, and the 56mm lens naturally adds that nice compression of facial features and slight blurring of background that a standard lens gives, especially up close.

Vanaf 16 september is de iPhone 7 Plus verkrijgbaar in Nederland.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.