Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger introduceert Instant Video

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 18:05 CategorieApplicaties

Facebook heeft via – hoe kan het ook anders – Facebook een nieuwe functie geïntroduceerd voor zijn Messenger. De nieuwe functie gaat door het leven onder de naam Instant Video en kan gebruikt worden terwijl je aan het chatten bent met vrienden. Het is een ideale functie om snel iets te delen met iemand.

Facebook introduceert Instant Video

Heb je weleens dat je in een kledingwinkel staat en je je afvraagt of je nou die ene broek moet kopen of toch die andere. Met Instant Video kun je voortaan heel gemakkelijk op feedback rekenen van een vriend of vriendin. En dan niet alleen met platte tekst, maar dus ook door daadwerkelijk iemands gezicht te zien. De functie maakt het nog makkelijker om dagelijkse dingen te delen met de mensen die je liefhebt. In onderstaande video zie je hoe dat eraan toe kan gaan.

Hoe werkt Facebook Instant Video?

Zodra je je in een chatgesprek bevindt met een vriend en jullie de chat allebei open hebben staan op Facebook Messenger, verschijnt rechtsbovenin het scherm een camera met daarom heen een rondje. Zodra je dat rondje hebt ingedrukt, krijgt de persoon aan de andere kant realtime beelden te zien. De persoon aan de andere kant kan vervolgens zelf kiezen of hij ook een video wil delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.