Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Firefox op Android ontvangt update, kan pagina’s nu offline bekijken

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2016, 9:42 CategorieAndroid

Firefox heeft een update voor zijn Android-browser uitgebracht, waardoor het vanaf nu mogelijk is webpagina’s ook offline te bekijken. Daarnaast heeft de ontwikkelaar ook nog een handvol andere features toegevoegd aan de populaire browser.

Download de nieuwste versie van Firefox voor Android

Firefox op Android is vandaag van een belangrijke update voorzien. De ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat sommige webpagina’s voortaan ook offline bekeken kunnen worden, wat natuurlijk vooral handig is wanneer je geen goede internetverbinding hebt. Deze functie is wel afhankelijk van de type webpagina en de specs van je apparaat, maar moderne smartphones en tablets zouden geen problemen moeten aantreffen. Ook de Login Manager van de browser is geüpdatet en laat https-pagina’s opgeslagen logins van http-pagina’s gebruiken.

De tabs werken nu ook iets anders binnen de browser. Zo zul je niet meer tegenkomen dat je geluid vanuit andere tabs hoort wanneer meerdere tabs geluid kunnen uitzenden. Ook is het opslaan van favorieten grafisch aangepast. Daarnaast is de Reader View aangepast en verbeterd. De nieuwste versie van Firefox voor Android wordt nu uitgerold naar iedereen die de browser gebruikt. De meest recente versie is in elk geval al te vinden in Google Play, waar je de applicatie gratis kunt downloaden en gebruiken op je Android-apparaat.

  • Firefox-browser
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.