Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Note 7 wordt vanaf 28 oktober verkocht in Europa

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2016, 10:09 CategorieAndroid

Samsung heeft bekendgemaakt dat de Galaxy Note 7 vanaf 28 oktober officieel weer verkrijgbaar zal zijn in Europa. De vraag is echter of je het toestel dan ook kunt kopen, aangezien het bedrijf nog druk bezig is met het vervangen van foutieve toestellen.

Galaxy Note 7 vanaf 28 oktober verkrijgbaar

Samsung heeft laten weten dat de verkoop van de Galaxy Note 7 vanaf 28 oktober wordt hervat in Europa. In het persbericht dat is uitgestuurd wordt wel benadrukt dat het bedrijf momenteel nog hard bezig is met het vervangen van foutieve toestellen, wat mogelijk de deur openlaat voor een kleine uitstel van die lancering. Het vervangen van die toestellen gaat voor, aangezien consumenten gevaar kunnen lopen wanneer ze te lang rond blijven lopen met een phablet waarvan de batterij spontaan kan ontploffen.

Eerder vandaag kwam al in het nieuws dat ook de nieuwe toestellen echter last hebben van problemen. Zo meldt een man uit China dat zijn toestel is ontploft tijdens het opladen. Met een foto van de doos ernaast kan de man bewijzen dat het om een nieuw toestel gaat. Daarnaast hebben mensen uit Zuid-Korea ook al laten weten dat er problemen zijn met de nieuwe varianten van de Galaxy Note 7. Als we Samsung mogen geloven dan gaat het hier (wederom) om geïsoleerde ongelukken. Wel doet het bedrijf onderzoek naar die ongelukken.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.