Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung test Android 7.0 Nougat op Galaxy S7-modellen’

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2016, 9:57 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat Samsung al bezig is met het testen van Android 7.0 Nougat voor de Samsung Galaxy S7-modellen. Dat testen lijkt hier in Europa te gebeuren. Dat geeft hoop voor de toekomst: zullen de vlaggenschepen van de fabrikant snel worden voorzien van Nougat?

Nougat onderweg voor de Samsung Galaxy S7 Edge – gerucht

Mocht je geen Nexus-apparaat thuis hebben liggen, maar wel een ander Android-apparaat, dan weet je dat je vaak lang moet wachten op de nieuwste versie van het besturingssysteem. Soms levert het wachten gewoon helemaal niets op, ongeacht de tijd dat een toestel beschikbaar is. Dat heeft Marshmallow nog maar eens bewezen: hoewel sommige tablets vorige maand pas de update hebben ontvangen (een jaar na uitgave!), wachten sommige tablets nog steeds op de update. En waarschijnlijk komt die er helemaal niet aan…

Maar eigenaars van een Samsung Galaxy S7 Edge zien hoop aan de horizon. Mogelijk test Samsung op dit moment in Polen een versie van Android 7.0 Nougat voor het apparaat, waardoor de kans aanwezig is dat de update binnenkort wordt aangekondigd. We houden nog even een slag om de arm, al is er al wel een versienummer naar buiten gebracht: G930FXXU1ZPI9. En ook dat geeft dat extra beetje hoop. Het wachten is nu op de officiële bekendmaking van het bedrijf uit Zuid-Korea — hopelijk volgt de update daarna snel.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.