Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelukkig: Super Mario Run komt straks ook naar Android toe

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 9:05 CategorieAndroid

Nintendo heeft tegenover een grote gaming website bevestigd dat de game Super Mario Run uiteindelijk ook naar Android toe zal komen. Gisteren werd het spel aangekondigd tijdens de presentatie van Apple, waar onder meer de iPhone 7 Plus en de Apple Watch Series 2 werden aangekondigd.

Super Mario Run komt naar Android

Vlak voordat Apple gisteren de iPhone 7 Plus en de Apple Watch Series 2 aankondigde, kwam ineens de legendarische game-ontwikkelaar Shigeru Miyamoto op het podium te staan. Samen met Tim Cook maakte de developer, bekend van games als Super Mario, The Legend of Zelda en Donkey Kong, bekend dat Mario onderweg is naar de iPhone en iPad, in de vorm van Super Mario Run. Dit wordt een game waarin Mario automatisch vooruit rent en jij als speler op het juiste moment moet tappen op het scherm, om hem te laten springen.

Gisteren was er echter nog wat verwarring over de eventuele exclusiviteit van het spel. Op het podium werd namelijk gezegd dat Super Mario Run eerst naar iOS zou komen. Een grote gaming website heeft inmiddels de bevestiging van Nintendo gekregen dat het spel uiteindelijk ook naar Android toe zal komen. Helaas zijn er geen details gegeven over de releasedatum van het spel, dus daar zullen we voorlopig nog even op moeten wachten. Het is in elk geval goed om te weten dat Nintendo zo serieus omgaat met de mobiele platformen.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.