Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gerucht: Samsung gaat Galaxy Note 7 terugroepen

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 19:35 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat er iets niet goed is gegaan met de productie van de Samsung Galaxy Note 7. Volgens een gerucht, dat de wereld is ingebracht door het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap, gaat Samsung op zeer korte termijn alle verkochte toestellen terugroepen.

‘Samsung roept Galaxy Note 7 terug’

Zolang Samsung zelf nog geen officieel bericht naar buiten heeft gebracht, nemen we het nieuws nog even met een korreltje zout. Toch zou het nieuws met betrekking tot een terugroepactie niet volledig uit de lucht komen vallen. In de afgelopen dagen kwamen er meerdere klachten binnen van mensen die te maken hadden gehad met een ontplofte phablet. Dat leidde er zeer waarschijnlijk al toe dat de levering vertraging op ging lopen, omdat Samsung extra kwaliteitstesten uit wilde gaan voeren.

Het eerdergenoemde persbureau heeft zijn verhaal gebaseerd op een anonieme bron. Die bron schijnt echter wel bij Samsung te werken en gaf wat inside-information over de situatie. Zo schijnen minder dan 0,1 procent van de gemaakte smartphones over een problematische batterij te beschikken. “Het probleem kan makkelijk worden verholpen door de batterij te vervangen, maar we komen met overtuigende maatregelen voor onze consumenten”, zo zou een official van Samsung gezegd hebben. Naar verluidt gaat het nieuws komend weekend of begin volgende week naar buiten worden gebracht door Samsung.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.