Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gloednieuwe Samsung Galaxy Note 7 ontploft in China

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2016, 9:00 CategorieAndroid

Er is wederom een Samsung Galaxy Note 7 ontploft. Ditmaal gaat het om een variant die veilig geacht werd, omdat het een nieuw toestel was. Op de foto is duidelijk te zien dat het gaat om zo’n nieuw toestel, door de kleur en het vierkante blokje op de doos.

‘Veilige’ Samsung Galaxy Note 7 ontploft

Alsof Samsung nog niet genoeg problemen heeft met de Samsung Galaxy Note 7, komt nu vanuit China het nieuws dat ook een veilige variant van de phablet is ontploft. Veilige versies van de Note 7 beschikken over een groen accu-iccontje in beeld en een zwart vierkant op de doos. Dat groene icoontje krijgen we niet te zien, maar de kleur (Black Onyx) en het vierkantje wel, wat dus moet betekenen dat het hier om een gloednieuw model gaat. En die modellen zouden eigenlijk niet moeten kunnen ontploffen, aldus de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Hoewel het zwarte vierkant op de bovenstaande foto misschien niet op dezelfde plek staat als Samsung eerder bekendmaakte, kan het ook zijn dat het om een regionaal verschil gaat. Samsung kan in China dat vierkante elders plaatsen, vanwege ruimtegebrek bijvoorbeeld. De fabrikant heeft al laten weten een onderzoek te starten naar het voorval. Het bedrijf heeft tot op heden weinig geluk met de Samsung Galaxy Note 7, aangezien ook andere, nieuwe, varianten problemen vertonen. Maar dat zou gaan om geïsoleerde ongelukken…

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.