Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Allo wordt deze week gelanceerd, aldus de geruchtenmolen

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 10:12 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven, dan zal Google Allo deze week gelanceerd worden. Dat meldt althans Evan Blass op Twitter. Blass is de man die in het verleden wel eens vaker met treffende geruchten naar buiten is gekomen. Google heeft nog niets van zich laten horen.

Google Allo verschijnt deze week – gerucht

Als we Evan Blass mogen geloven, dan zal Google deze week de applicatie Google Allo gaan uitbrengen. Evan Blass is een bekende lekker op Twitter, die het in het verleden wel vaker bij het juiste eind had als het om geruchten gaat. Google heeft echter niet gereageerd op het gerucht en we weten zelf ook niet wat we er precies van mogen verwachten – dus moeten we het allemaal nog even afwachten. Allo is in elk geval een nieuwe berichtendienst van de zoekmachinegiant, die communicatie net even anders zal aanpakken in vergelijking met Hangouts.

Tijdens de Google I/O-presentatie van dit jaar kondigde Google twee nieuwe communicatieapplicaties aan, namelijk Google Allo en Google Duo. De eerstgenoemde app is bedoeld als berichtendienst die gebruikmaakt van je telefoonnummer, vergelijkbaar met bijvoorbeeld WhatsApp. Handig om te weten: ook deze app maakt gebruik van end-to-end-versleuteling, net zoals WhatsApp. Google Duo is de nieuwe videobelapp, vergelijkbaar met FaceTime van Apple. Ook deze applicatie maakt gebruik van je telefoonnummer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.