Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google: Berichtendienst Allo wordt in de komende weken flink verbeterd

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 8:57 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat de berichtendienst Allo in de komende weken nog flink verbeterd zal worden. Mogelijk komt er een Duo-integratie aan, waardoor je dus ook zou kunnen videobellen binnen de applicatie.

Allo wordt voorzien van een Duo-integratie – gerucht

De berichtendienst Allo van Google krijgt momenteel veel kritiek te verduren. Niet in de laatste plaats omdat Google toch alle niet-geheime chats opslaat. Maar zeker ook omdat de applicatie nog niet echt rijke features heeft. Google heeft inmiddels van zich laten horen en wil iedereen bedanken die de app gebruikt en begrijp dat het hier om versie 1.0 van de dienst gaat. In de toekomst worden er meerdere functies toegevoegd. Eén van die features zou zomaar een integratie met die andere chatapp van Google kunnen zijn.

Het gaat hier dan om Duo, de app waarmee je met elkaar kunt videobellen. Veel gebruikers hebben namelijk geklaagd dat ze niet kunnen videobellen met Allo, waardoor Google heeft laten weten dat er ‘absoluut’ een feature in de pijpleiding zit waarmee mensen straks kunnen videobellen. Het zou natuurlijk gek zijn wanneer het team achter de app dit zelf niet doorhad, dus kan het zijn dat er al aan gewerkt werd voordat de kritiek binnenkwam. Hoe dan ook, voor de mensen die de dienst gebruiken is het goed om te weten wat ze kunnen verwachten.

  • Google Allo
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.