Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt beveiligingsupdate voor Nexus-apparaten uit

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2016, 9:30 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat de beveiligingsupdate voor Nexus-apparaten op dit moment beschikbaar is en elk moment kan aankomen op je Android. Wil je niet wachten, dan is het ook mogelijk de update handmatig toe te passen, maar alleen wanneer je weet wat je doet.

Download de beveiligingsupdate voor september

De eerste beveiligingsupdate voor Android 7.0 Nougat staat klaar, maakt Google bekend. Het is nog net geen twee weken geleden sinds de lancering van het besturingssysteem voor Android-apparaten, maar Google blijft de maandelijkse cyclus op tijd uitbrengen. De update is nu handmatig te downloaden vanaf de website van Google. Maar we raden aan dat alleen te doen wanneer je weet wat je doet en dat al eerder gedaan hebt. Als het fout gaat, dan kan je toestel onbruikbaar worden en daar heeft uiteindelijk niemand wat aan.

Daarom raden we aan gewoon even een paar dagen te wachten. Google rolt de update namelijk geleidelijk uit naar alle (moderne) Nexus-smartphones en -tablets, waardoor je de update vanzelf ontvangt. De beveiligingsupdate van deze maand bevat een groot aantal patches. Zo kunnen we erop rekenen dat er zeven kritieke, 23 hoge en zeventien gemiddelde lekken worden aangepakt. Samsung bracht al eerder de update voor zijn toestellen uit en het wachten is nu op de rest. Andere fabrikanten zijn vaak minder snel met updaten.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.