Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert Google Allo voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2016, 8:53 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat de uitrol van berichtendienst Google Allo vanaf nu begonnen is en gedownload kan worden voor Android en iOS. De dienst is gratis te gebruiken en bevat onder meer de nieuwe digitale assistent, genaamd Google Assistant.

Google Allo nu verkrijgbaar voor Android en iOS

Google heeft bekendgemaakt dat je vanaf vandaag de nieuwe berichtendienst Google Allo kunt downloaden voor Android en iOS. Je kunt de app nu al terugvinden in de twee app stores, maar het kan zijn dat je die nog even niet kunt downloaden. Het uitrollen gebeurt namelijk in fases, waardoor het dus nu nog even kan duren. Maar dat het vanaf vandaag kan is zeker. Samen met Allo lanceert Google ook Google Assistant, een nieuwe bot die kan helpen bij het communiceren met je vrienden – maar helaas alleen in het Engels voor nu.

Maar Google belooft dat ondersteuning voor meerdere talen binnenkort wordt toegevoegd. Helaas is niet bekend wanneer de Nederlandse taal wordt toegevoegd. Met Google Allo kun je niet alleen communiceren met je vrienden, ook kun je afspraken inplannen en informatie opzoeken binnen de app. Je kunt de app straks gebruiken door in te loggen met je Google Account, waardoor een integratie met onder meer Gmail, Agenda en meer mogelijk wordt. Je hoeft niet in te loggen, maar dan is er dus ook geen sprake van de beloofde integratie.

  • Google Allo
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.