Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos op Android laat gebruikers permanent sorteren

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2016, 8:53 CategorieAndroid

Google Photos heeft deze week de update gekregen naar versienummer 2.0, maar heeft daarvoor geen echte grote features gekregen. Wel kunnen gebruikers voortaan op Android foto’s en video’s permanent sorteren, zodat je sneller het materiaal kunt vinden dat je zoekt.

Download de update voor Google Photos op Android

Eerder kreeg Google Photos al een update op iOS en nu heeft de applicatie ook een update gekregen op Android. Het versienummer is van 1.7 naar 2.0 gesprongen. Je zou dus verwachten dat er een hoop of in elk geval enkele grote features zijn toegevoegd, maar niets is minder waar. Wel hebben gebruikers nu de mogelijkheid om foto’s permanent te sorteren. Daardoor kun je sneller de foto’s en video’s terugvinden die je zoekt, omdat je weet in welke volgorde ze staan. Gebruikers kunnen kiezen uit vier mogelijkheden.

Uiteraard kun je het grid zo in stellen dat je eerst de nieuwste of juist de oudste foto’s en video’s ziet. Ook is het mogelijk de meest recent toegevoegde foto’s als eerste te weergeven (de foto’s of video’s die je handmatig hebt geüpload). De laatste optie stelt de gebruikers in staat de foto’s en video’s zelf te rangschikken. Welke optie je ook kiest, de gegevens gaan niet verloren wanneer je de app afsluit. De update wordt nu uitgerold naar iedereen op Android. Het kan zelfs al zijn dat je de update in kwestie al ontvangen hebt op je Android.

  • Google Photos
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.