Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel duidelijk te zien in nieuwe, gelekte afbeelding (update)

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2016, 9:57 CategorieAndroid

Er is een nieuwe afbeelding gelekt van de onaangekondigde Google Pixel. Over een week wordt de smartphonelijn officieel onthuld door de zoekmachinegigant. Het betreft hier wel de 5″-variant, maar waarschijnlijk ziet het 5,5″-model er precies hetzelfde uit.

Google Pixel wordt op 4 oktober aangekondigd

Update 28 september: Ook een foto van de Google Pixel XL toegevoegd.

google-pixel-xl-render

Over een week worden de nieuwe Pixel-smartphones van Google aangekondigd. Het gaat hier dan om het 5″-model, de Pixel, en het 5,5″-model, de Pixel XL. Dit moeten de opvolgers worden van de Google Nexus 5X van LG en Google Nexus 6P van Huawei. Het kleinere model van de twee nieuwe smartphones zou een prijs moeten krijgen van tenminste 649 dollar en dat is flink hoger dan de prijs van de Nexus 5X. We kijken dan ook niet uit naar de prijsonthulling van de Google Pixel XL; daarover is op moment van schrijven niets bekend.

De bovenstaande afbeelding laat weinig zien. Het ziet ernaar uit dat Google dit jaar een toestel wil aanbieden zonder fratsen. Maar wanneer we de Nexus 5X van LG naast het apparaat leggen, dan zien we veel overeenkomsten. Zo zitten de knoppen (rechts) aan dezelfde kant en ongeveer op dezelfde hoogte. Het scherm is wel iets kleiner (5-inch in plaats van 5,2-inch), en daardoor zou het toestel ook iets kleiner moeten zijn. Op 4 oktober zullen we alles te weten over deze smartphone en zijn grotere broer, de Google Pixel XL.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.