Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel en Google Pixel XL worden geleverd met Android 7.1’

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 16:02 CategorieAndroid

Er is een gerucht opgedoken over het besturingssysteem dat wordt meegeleverd met de Google Pixel en de Google Pixel XL. Deze smartphones, die later dit jaar worden aangekondigd, zouden namelijk geleverd worden met Android 7.1 en niet Android 7.0 Nougat.

Geen Android 7.0, maar Android 7.1 voor Google Pixel XL – gerucht

Eerder was de verwachting dat Google de nieuwe Nexus-lijn, inmiddels omgedoopt tot Google Pixel, zou worden gelanceerd met Android 7.0 Nougat. Maar nu blijkt echter wat anders. Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan zal de Google Pixel en de Google Pixel XL worden geleverd met Android 7.1. De reden achter deze zet, zou zijn omdat Nougat inmiddels al gelanceerd is voor Nexus-apparaten. Over Android 7.1 weten we helaas nog helemaal niets, omdat er nog geen info over naar buiten is gebracht.

De verwachting is verder dat we de Google Pixel en de Google Pixel XL mogen verwachten tijdens een evenement op 4 oktober. Voor die dag schijnt Google een evenement in de planning te hebben staan, waar ook nog de nieuwe Chromecast (met ondersteuning voor 4K) en de headset voor Google Daydream zouden worden gepresenteerd. Daarnaast is naar buiten gebracht dat Google elk kwartaal wel een (grote) update voor Android uit wil brengen. En de eerste update wordt dan in oktober of november verwacht.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.