Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel XL wordt voorzien van een IP53-certificatie’

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2016, 9:46 CategorieAndroid

Er is een nieuw gerucht verschenen over de Google Pixel XL. Het toestel zou namelijk een IP53-certificatie gaan krijgen. Dat betekent dat het toestel niet geheel waterdicht is, maar wel tegen een paar regendruppels zal kunnen.

Google Pixel XL niet geheel waterdicht – gerucht

Een anonieme bron, die bekend zou zijn met de plannen van Google, geeft aan dat de Google Pixel en de Google Pixel XL niet geheel waterdicht zullen zijn. De Pixel-toestellen zijn de twee nieuwe smartphones van Google, die het bedrijf op 4 oktober 2016 zal aankondigen. We weten al een hoop over deze apparaten, maar dat ze niet geheel waterdicht zouden zijn, is nieuwe informatie. De certificatie waar het hier om gaat is IP53. Dat betekent dat je best kunt blijven chatten wanneer het regent, maar waterschade ligt wel op de loer.

Je kunt het toestel niet onderdompelen voor een aantal minuten, zoals dat bijvoorbeeld met een iPhone 7 Plus wel kan. Zolang je het apparaat in een hoek van zestig graden houdt tijdens een regenbui, zal er ook niet zomaar water in komen. Daarnaast is het toestel ook niet helemaal stofvrij. Er kan wel stof in komen, maar die hoeveelheid hoeft er niet voor te zorgen dat de Google Pixel XL daarna niet meer werkt. Al met al kunnen we dus stellen – op basis van geruchten – dat de smartphones iets bestendiger zijn dan gemiddeld nu het geval is.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.