Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel XL wordt voorzien van de Snapdragon 821-processor’

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 12:26 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven, dan zal de Google Pixel XL worden voorzien van de Qualcomm Snapdragon 821-processor. Die processor zit nog maar in weinig toestellen vandaag de dag: de Asus Zenfone 3 Deluxe beschikt al wel over de chip.

Snapdragon 821 voor de Google Pixel XL

De verwachting is dat Google op 4 oktober 2016 de nieuwste Nexus-modellen, inmiddels omgedoopt tot de Pixel-lijn, zal presenteren. De toestellen worden mogelijk de Google Pixel en de Google Pixel XL genoemd. Over de toestellen is al een hoop naar buiten gebracht, maar over de specs is helaas nog een hoop onzeker. Nu is het gerucht de wereld in geholpen dat de Pixel en de Pixel XL worden voorzien van de Qualcomm Snapdragon 821. De Asus Zenfone 3 Deluxe is één van de weinige toestellen die die chip heeft.

Het zou dus een mooie, technologische, voorsprong kunnen bieden aan de toestellen, die mogelijk door HTC worden gemaakt, in opdracht van Google. Naast de Snapdragon 821, zouden de Pixel-apparaten ook worden voorzien van 4GB aan werkgeheugen. Mocht dit gerucht kloppen, dan zal de Pixel XL één van de krachtigste smartphones van dat moment moeten gaan worden, omdat de Snapdragon 821 dus nog helemaal niet echt is omarmd door andere fabrikanten. De meeste moderne smartphones krijgen namelijk de Snapdragon 820 mee.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.